top of page

Henrik Kaj Hansen, også kendt som Mr. Snooker og HKH, er hjernen bag Copenhagen Pool og Snooker House. Med 25 års erfaring som snooker kommentator på Eurosport har han dybdegående viden om sporten og har bragt sin passion til liv i dette unikke etablissement.

 

Udover at skabe Nordens største ginbar har Henrik pioneret udviklingen af ginshots, der er skabt ved at kombinere gin med bolcher fra Danmarks ældste bolchefabriks Sømod bolcher.

Denne eksklusive blanding tilbyder en enestående smagsoplevelse, der fusionerer ginens kompleksitet med bolchernes sødme.

 

Han er også en af grundlæggerne af Ginspecialisten, der specialiserer sig i at arrangere ginsmagninger, både for virksomheder og private arrangementer samt salg af gin fra webshoppen

 

Henrik er en dedikeret ildsjæl inden for både snooker og ginverdenen. 

Copenhagen Pool og Snooker House er Danmarks bedste poolhall og samtidig Nordens største ginbar. Med en forkærlighed for kundeoplevelsen er stedet en sand oase for entusiaster af både pool og gin.

 

Stedets elegance og atmosfære skaber den perfekte ramme for sociale sammenkomster og hyggeligt spil på alle niveauer. Udstyret er af højeste kvalitet.

Baren byder på en uovertruffen samling af gin, whisky, rom, cognac og byder på et væld af spændende cocktails.

Personalet er kyndigt og imødekommende, og gæster kan forvente en uforglemmelig aften, hvor de kan nyde både spil og eksklusive drikkevarer i en luksuriøs og afslappet atmosfære.

Poolbold
bottom of page