top of page

PERSONDATA POLITIK

Som dataansvarlig er Copenhagen Pool & Snooker House forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger, og vores mål er at få dig til at føle dig sikker, hvornår vi behandler dine personoplysninger. Vi behandler alle personlige oplysninger om dig i overensstemmelse med denne fortrolighed politik samt enhver gældende lovgivning

  • Anvendelse og deling af personoplysninger

Copenhagen Pool & Snooker House indsamler kun oplysninger i forbindelse med bordreservation ved køb af gavekort.

Vi indsamler kun nødvendige data og disse oplysninger behandles af en tredjeparts krypteret system, som ikke vil være tilgængeligt for vores medarbejdere. Vi behandler og opbevarer kun dine personoplysninger, hvis du har givet dem frivilligt

Copenhagen Pool & Snooker House anvender kun dine personlige data til at give dig den service, som vi har indsamlet oplysningerne om.  I visse tilfælde kan vi dele de personoplysninger, tjenesteudbydere, teknisk support, forsyningstjenester eller i forbindelse med salg, reservationer, overdragelser eller andre overførsler af webstedsindhold. Vi deler oplysninger i det omfang det er nødvendigt for os at give dig den ønskede service.

  • Sikkerhed

Vi har implementeret nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod manipulation, tab og uautoriseret adgang. Vi reviderer løbende vores sikkerhedsprocedure baseret på den nyeste teknologiske udvikling for bedst mulig vis at stille sikkerhed for at oplysningerne er beskyttet. Dog skal vi informere om, at du afgiver dine dataoplysninger på eget ansvar.

  • Dataopbevaring

Copenhagen Pool & Snooker House opbevarer personoplysninger så længe det er nødvendigt for at kunne levere den ønskede service og jf. gældende lovgivning påkræver det. Derfor vil vi løbende slette og anonymisere data, når de ikke længere er relevante.

bottom of page